Ny kund till Genero – WhiteAway.se

Det har inte varit mycket semester denna sommar på Genero. Denna vår började vi jobba med en riktigt intressant E-butik från Danmark, WhiteAway.se – billiga vitvaror på nätet. WhiteAway har på några år vuxit till en av de största e-handlarna av vitvaror i norden. Deras enkla men suveräna affärsidé kommer bra fram i deras slogan: Billiga vitvaror på nätet. Eftersom WhiteAway.se vill erbjuda ett stort urval av vitvaror och köksredskap till bra priser är det viktigt att de har en kostnadseffektiv marknadsföring. Generos uppgift är i första hand att driva relevant trafik till deras sajt i Sverige (whiteaway.se) som lanserades 2010.

En av de största försäljarna av vitvaror på nätet + ett gott rykte gör WhiteAway till rätt kund för oss

Vi ser det som en stor ära att få jobba med WhiteAway, förutom att de är en av de största e-butikerna som säljer vitvaror i Norden är de också ett av de företag som får bäst feedback av sina kunder pga snabba leveranser och en bra kundservice. WhiteAway har alltså alla förutsättningar att med hjälp av Genero lyckas på den sociala webben. WhiteAway passar också bra in med Generos andra kunder eftersom det är ett tillväxföretag som hela tiden siktar in sig på nya marknader.

Näthandeln växer vilket ger fördel till de byråer som behärskar internetmarknadsföring

Näthandeln överlag ser vi som mycket intressant eftersom vi då får utnyttja vår fulla kompetens vad gäller internetmarknadsföring tyvärr ligger många traditionella offline-butiker efter eftersom de inte har förstått den stora potential som finns med t.ex. google marknadsföring och den sociala webben. Näthandeln är också den som växer eftersom det inte längre känns främmande för konsumenten att köpa t.ex. kylskåp på nätet.

Det som gör det hela ännu mer spännande är att vitvaruförsäljningen både offline och online är en hård konkurrensutsatt bransch. Detta ser vi som en lagom stor utmaning, det är ju roligare att vinna om fler deltar i tävlingen. Att tävla om de bästa placeringarna i Googles sökresultat är tävligar som vi gillar skarpt här på Genero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>