Nu kan du se vem av dina fans som delat din Facebook status

Nu kan du förutom att se återkopplingsfrekvens på din sidas Facebook status, även följa med vem av dina fans som delat statusen. Detta gör att du lättare kommer närmare dina varumärkesambassadörer. När du direkt ser vem som delat din statusuppdatering kan du även snabbt tacka dem för den fina marknadsföring de gör för ditt varumärke. Här ser du  ett exempel där jag jag delat en länk som Herra Snellman publicerat på sin Facebook fanpage.

Du kan se vilka facebook fans som delar din status uppdatering

När du klickar på visa delning så ser du vem som delat och vad de skrivit i sin Facebook status när de delat. T.ex. när jag delade med mig av Herra Snellmans länk skrev jag “Nån som smakat på dessa?”

Du kan se vad dina fans skrivit när de delar din status

Nu måste jag sticka iväg på fredagsbastu, men jag återkommer med en djupare analys inom några dagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>