Hur Uppdatera Företagssidan på Facebook till den Nya?

Som jag skrev i förra inlägget har facebook äntligen gjort uppgraderingen av fan sidor: läs förra inlägget om den nya uppdateringen av företagssidor för att få en bild av möjligeterna med dessa. I detta inlägg kommer jag att snabbt ta upp hur du gör för att få de nya sidorna.

 1. Gå till adressen http://facebook.com/pages
 2. Klicka på sidor som jag administrerar, se bilden under:

Facebook sidor administrering

3. När du har kommit så långt kommer du till följande sida:

Uppgradera fin facebook sida

Klicka uppgradera mina sidor som pilen visar.

4. Välj om du vill uppdatera alla sidor eller enskild sida beroende på hur många sidor du har.

Uppgradera din facebook sida

Obs! Som du ser kan du också förhandsgranska din företagssida före du gör uppdateringen. Detta rekommenderas.

Lycka till med de nya facebook sidorna!

Hälsningar!

Rasmus

12 thoughts on “Hur Uppdatera Företagssidan på Facebook till den Nya?”

 1. Hej, försökte göra som du visade med min sida. Men hos mig kommer det inte upp någon button med uppgradera mina sidor utan jag hamnar direkt på min sida och då finns heller ingen button med uppgradera. Kan du hjälpa mig??

  1. Hej Dagmar och tack för din kommentar. Detta blogginlägg skapades före Facebook gjorde automatiska uppdateringar för alla Facebook sidor. I dagsläget borde alltså din sida vara uppdaterad. Har ingen aning om varför din sida inte har uppdaterats automatiskt, tyvärr :(

   1. Men jag kan inte gå in i mina kollegors sidor och kommentera som mitt företag sida. Då säger det att jag ska byta till Dagmar. Så någonting är inte uppgraderat än.

    1. Ok. Det låter konstigt. Enda gången det gör så för mig är när jag skall använda någon sidas facebook-applikation. Då kommer det att jag måste byta till min profil. 

     1. Det går inte att logga in som min sida eftersom jag logga ju vi Dagmar in. Har du någon annan råd eller vet vem jag kan vända mig till?

     2. ja det kan jag men som sagt om jag vill kommentera eller dylikt så säger den jag ska byta till Dagmar. Jag kan inte ens  titta in i mina vänners sidor som mitt företags sida

     3. Alltså, det går ju inte att kommentera på andras profilsidor som företagssida. Detta är till för att man inte skall kunna spamma privata sidor på facebook. Du kan endast kommentera på andras företagssidor som sida. 

     4. Hej tack för hjälpen. Nu vet jag det. Upptäckte just nu att det går att gilla som mitt företag en annan förtagssida. Då är det kanske ändå uppgrderat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>